Totalt antall sidevisninger

søndag 29. mai 2011

Presentasjon av seminar- og retreattilbudet 2011/2012Her følger en liten presentasjon av de seminarene og retratene vi kan tilby menigheter høsten 2011 og våren 2012:

Semiarer:

1. De åndelige årstider - hvordan leve med sin egen åndelige rytme

Dette seminaret tar for seg hvorfor evangelisk og karismatisk spiritualitet ofte resulterer i mennesker som sliter seg ut både åndelig og menneskelig, og om hvordan en mer kontemplativ tilnærmelse til livet hjelper oss til å skape en bedre balanse i livet og tjenesten og bringer oss nærmere Gud. Seminaret tar også for seg hvordan vi kan leve i Guds nærvær i en travel hverdag. Vi lærer å be med våre sanser og ha en større tilstedeværelse i livet.

2. Hvordan arbeide med utgangspunkt i hvilen.

Dette seminaret er spesielt beregnet på de som har ulike tjenester i menigheten, for å forhindre utbrenthet. Vårt kall er først og fremst et kall til samfunn med Jesus, og ut fra dette samfunnet med Ham lærer vi hvordan vi kan tjene andre. Vi ser nærmere på hvordan vi kan vokse og modnes i tjenesten.

3. Hvordan bli en medvandrer

Dette seminaret henvender seg til alle som enten trenger å finne en medvandrer eller som kunne tenke seg å bli det. Behovet for åndelige fedre og mødre i menighetene er stort. Hva kjennetegner dem? Hvilke egenskaper trenger de å ha? På hvilken måte kan vi hjelpe andre i deres vandring med Jesus?

4. Jesusbønnen

Hvordan be uavlatelig? Mange oppdager velsignelsen av å be Jesusbønnen i vår tid. Jesusbønnen er den indre, uavlatelige påkallelsen av Jesu Kristi guddommelige navn med leppene, sinnet og hjertet, samtidig som en forestiller seg Hans åndelige nærvær. Det er påkallelsen av Hans miskunn, under hver beskjeftigelse, på alle steder og til alle tider, selv når vi sover. Denne bønnen bringer deg inn i Guds nærvær.

Seminarene legges vanligvis til en lørdag, og har 4-6 timers varighet med en innlagt spisepause. Skulle dette være noe for din menighet/forening vennligst ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Retreater:

Vi arrangerer også dagsretreater eller stille dager i menigheten. Dette er et tilbud både for de som har vært med på retreater før, eller som ønsker å få en smak av hva det er. Dagen inneholder en kort presentasjon av hvordan man praktiserer Jesusmeditasjon, tidebønn og en samtale rundt meditasjonsteksten etter at man har praktisert Jesusmeditasjon alene først.

Vi arrangerer også helgeretrater med Jesusmeditasjon, stillhet, tidebønn og noe undervisning.

Ta kontakt for nærmere informasjon.

Presentasjon:
Bjørn Olav Hansen har vært aktivt med i nasjonal og internasjonal bønnebevegelse i mange år. Han har erfaring som pastor, sjelesørger og mentor, både for enkeltpersoner og menigheter. Han er en av initiativtagerne til Nasjonalt Bønneråd for Norge, og en etterspurt taler i de fleste kirkesamfunn. Han har blant annet hatt seminar på Oase, "Salig er tørsten" arrangementet i Storsalen og er også en del av lederteamet for den årlige nasjonale bønnekonferansen på Grimerud. Har har talt ved en rekke møter og konferanser i Spania, Tyskland, Russland, Estland, Shetland, Tsjekkia og Norge de senere årene. Han har utgitt tre bøker: "Ved stille vann," "Å leve i bønn", "Abraham - Guds venn" og "Jesusbønnen".

For kontakt skriv til: bolahans@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar